DESPRE NOI - REZE SELECTRON

Obiectul principal de activitate al S.C. REZE SELECTRON  S.R.L.  este producerea si comercializarea  tamplariei de PVC .

Firma Reze Selectron a luat fiinţă ca o necesitate firească a pieţei de a se asigura produse competitive si de calitate la standarde internationale prin utilizarea de materiale de la  producatori recunoscuti la nivel european in domeniul fabricarii utilajelor si accesoriilor pentru tamplarie PVC si de a oferi o gama diversificata de modele si culori.

S.C. REZE SELECTRON  S.R.L.  nu-şi propune să atingă numai obiectul său de activitate privind fabricarea si comercializarea produselor din gama actuala şi obiectivele din segmentul de interes al firmelor asociate, ci, prin performanţa proceselor de realizare a serviciilor, să atragă cat mai multi clienti in conditiile unei concurente reale pe piata.

 

CERTIFICARI

 

Standardul international  ISO 9001 / 2008, acceptat ca standard roman SR EN ISO 9001/2008, este ales ca referinta pentru a demonstra capabilitatea societatii de a furniza consecvent servicii care sa satisfaca cerintele clientilor si a reglementarilor legislative specifice aplicabile domenilui de activitate.

Asigurarea conformitatii cu cerintele clientului si cu cele ale reglementarilor aplicabile urmaresc cresterea satisfactiei clientului prin aplicarea eficace a sistemului de management al calitatii si imbunatatirea continua a acestuia.

Contact

Fabrica Reze
SOS OLTENITEI NR 204 POPESTI LEORDENI
JUD ILFOV

Numar telefon pt comenzi :
0723 540 360
0728 222 754

Adresa Email :
vanzari@rezeselectron.ro
contact@rezeselectron.ro